Artzam

"Buat sajalah, tunggu apa lagi, hidup hanya sekali.."


Hai, korang mesti dah tahu pasal design Facebook Timeline yang barukan. Ada yang suka,ada yang kata lagi menyusahkan...emm,apa-apa pun kat sini aku nak tunjukkan kat korang design FB timelime yang aku buat. 


Haa~,ok tak?,hehe.. Aku buat di Adobe illustrator vector style serta aku letak sekali sebahagian Sajak yang bertajuk Melayu dari nukilan Usman Awang,mesti korang pernah dengarkan sajak ini.

Ok,kalau korang nak jadi kawan aku,just add me to your FB friend list.^^

Artzam

Founder Matkomik - Fulltime Graphic Designer, Partime Blogger, Freelance Comic Artist and also Film Director Wannabe