Artzam

"Buat sajalah, tunggu apa lagi, hidup hanya sekali.."


Hai,korang pernah tak tengok cerita anime Inazuma Eleven,kalau tak silap akulah setiap hari sabtu di Ntv7 jam 10.00pagi. First time aku tengok terus jerk jatuh cinta hehehe..mana taknye jalan ceta kool serta dengan efek-efek kuasa yang mantap!! lukisan anime dia pun mantap gak. Pada korang yang tak tahu ceta Inazuma Eleven meh baca ini  di sini 




Selain anime ada manga jugak,korang boleh baca di sini ,free jerk. Aku suka karakter Endaou Mamoru yang jenis tidak kenal mengaku kalah,segala rintangan dan cabaran di hadapi dengan penuh positif!!. Aku juga bercita-cita nak buat ceta komik yang mempunyai karektor macam ni,insyAllah.

Ok kat sini gak aku nak kongsikan,jika anda terlepas semua anime Inazuma Eleven,korang boleh download kat sini complete series, so korang leh tengok sampai muntahlah..hehehe, yang lagi best bende ni free jerk. Sila klik disini ganool.com

Stand up!!

sumber image google.com

Artzam

Founder Matkomik - Fulltime Graphic Designer, Partime Blogger, Freelance Comic Artist and also Film Director Wannabe