Artzam

"Buat sajalah, tunggu apa lagi, hidup hanya sekali.."


Hi,guy's lama giler aku xupdate blog nikn..hehehe,biasalah kekangan kerja dan masa yang tidak membenarkan aku untuk selalu update disini. Tapi kalau korang nak ikuti perkembangan aku,lehlah jadi friend aku di Facebook atau Twitter

Ok kali in aku sibuk dengan komikniaga.com, korang tau tak komikniga.com tu ape..emm kat sini diorang ceritalah perihal perniagaan dengan keadaan santai iaitu dalam bentuk komik. Korang leh download secara percuma jerk tak kena bayar pun. 

Kat bawah ni aku nak share kartun aku yang terbit di laman tersebut. Aku punya slot kartun setiap minggu pada hari kamis. Harap kaorang enjoy. Jom terjah komikniaga.com dan jangan lupa untuk komen ea. 





Artzam

Founder Matkomik - Fulltime Graphic Designer, Partime Blogger, Freelance Comic Artist and also Film Director Wannabe